Monitoring oplossingen op maat.

Vertel ons over uw monitoring

Onze #1 diensten

Wij verlichten uw werkdruk met proactieve & complete monitoringoplossingen en -diensten

We houden in de gaten wat er in uw omgeving gebeurt en minimalizeren downtime door prestatieproblemen te identificeren & te analyzeren.

Monitoring als een dienst
Monitoring als een dienst

We installeren, configureren, onderhouden en moduleren monitoringoplossingen op verschillende niveaus in uw omgeving. Allemaal gemakkelijk bereikbaar via monitoring.be.

Events als een dienst
Events als een dienst

We bieden een flexibele opvolging van evenementen, zonder bijkomende monitoringtools op locatie. Events worden lokaal gegenereerd en we behandelen en lossen mogelijke problemen op.

Dienstbaarheid van servers
Dienstbaarheid van servers

We beheren, patchen en handhaven de naleving van servers. Onze ervaring neemt u dit omslachtige en tijdrovende werk uit handen.

Monitoring op locatie
Monitoring op locatie

We installeren en onderhouden verschillende monitoringoplossingen in uw omgeving.

Ondersteuning
Ondersteuning

We staan ​​24/7 paraat. Wat het probleem ook is, we werken proactief en nemen tijdig effectieve maatregelen om incidenten te voorkomen.

Log in op ons portaal en blijf op de hoogte van uw monitoring omgeving.

Gebruiksvriendelijke dashboards, kaarten, meldingen en schema's, allemaal binnen handbereik.

know how

Wij ondersteunen u volledig!

Starten met monitoring? Hebt u al reeds een opstelling, maar komt het niet overeen met uw behoeftes?

Of u nu organisatorische, zakelijke, technische of operationele uitdagingen heeft, u kunt op ons vertrouwen. We luisteren en doorlopen samen uw interne processen. We maken een grondige inschatting van de situatie en stellen een praktische oplossing voor die aansluit bij de uwe.

Als kenniscentrum zijn we als een verademing, we staan ​​je volledig bij. We helpen bij vragen en hebben ervaren ingenieurs om te helpen bij de ontwikkeling en implementatie van nieuwe controles, plug-ins en integraties.

Contacteer ons

Klaar voor de volgende stap? Extra informatie nodig, of gewoon even een praatje maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Location of Continu-IT
Antwerpen
Continu-IT NV
BE0564 753 695
2650 Edegem
Prins Boudewijnlaan 41